Слипоны с стразами

O selu matagofie i rhinestones e le na o ni seevae lalelei, ae o se tasi foi ma le malosi. A maeʻa, o le faʻapotopotoina o le lauiloa aupito sili ona lauiloa o vaitau mulimuli ma le pupula o laumei o le a faʻaaogaina ai pea aniani i aso taʻitasi, lea o le a mautinoa ai le tosina atu o le manatu o isi i le uiga maaleale o se tagata masani. E le gata i lea, o le teuteuga o rhinestones - o mea matagofie matagofie, lea e le o se mea masani. Skinskins ma lenei teuteuga e lautele. O nei seevae e mafai ona ofuina e le gata i se teuina i aso uma. O slipknots ma lauulu o le a sili ona lelei le faʻamaeʻaina o le ata i le mea e alu ese mai ai, o se faʻafefe alofa ma e oʻo lava i se faʻalapotopotoga pisinisi, ioe, pe afai e le o punouai le faiga faʻapitoa i le vaʻavaʻaina o tapulaʻa o laei .

Faʻailoga tamaʻitaʻi slipknots ma rhinestones

I aso nei, e teuteu e le au mamanu soo se ituaiga o slipknots e masani ai i lanu matagofie. O le mea lea, o le faaopoopoina o se laupepa manaia e mafai ona i ai i se tulaga susulu, ma aniani e taofia, faapea foi ma ni mea e le masani ai. I soo se tulaga lava, o le teine ​​i totonu o le paʻu i luga o tafao, o le a faʻaalia ai le amiolelei, tamaʻitaʻi, mea matagofie o aso uma, ao tumau pea le gaioiga, mafaufau ma le mautinoa, aua o le mafanafana ma le faʻamafanafanaga o lenei ituaiga seevae e le maualalo ifo i isi. Seʻi o tatou vaʻavaʻai po o le a le tama fafine o loʻo i ai tioata e talafeagai mo aso nei?

O le Denim sa sisi i le ogatotonu . O le sili ona lauiloa o faʻataʻitaʻiga o le denim, faʻateleina i maʻa matagofie. A uma mea uma, o le mea arasi e faʻapipiʻi faʻatasi ma laʻau papaʻe matagofie e foliga e le masani ai ma i le taimi tutusa i le lautele.

Paʻepaʻe paʻepaʻe ma rhinestones . Mo e alolofa i au agamalu ma le fiafia, o le filifiliga sili o le a faʻalelei i seevae papaʻe paʻepaʻe. I le faaopoopo atu i le mamanu mamanu, o ia slip-ons e tutusa foi ona o le valivali masani.

Slipknots faʻatasi ai ma rhinestones i luga o le fausaga . E pei ona e iloa, o le tulaga o vaitau talu ai nei ua avea ma ni faʻataʻitaʻiga i luga o vaʻa mafiafia. Faʻamaʻaina i le rhinestones ata i luga o le fausaga e mautinoa e faamamafa atu e le gata o le faʻatusaina o le tagata masani i faiga masani, ae faʻapea foi ma le faiga muamua ma le faʻalegatagata.

Slipones i maa ma rhinestones . Afai oe masani i au ata e faʻaalia ai le faʻamalosi, faatosina ma le faʻapitoa, o le a le lava lea mo oe oe faasee faigofie i seevae masani. I lenei tulaga, o tagata mamanu na ofoina atu ni lauiloa, e le gata i le laiti, ae faapea foi i maa tetele. E tele taimi e teuteuina ai ia ituaiga ata i le paillettes, pulu, satini lipine. O siphon sili ona lauiloa ma maa ma rhinestones ua manatu o se filifiliga ma se mea e teuteu ai le uʻamea.